Pressing on!

Juice

Mango/Ananas/Apelsin Juice

Fastan Fortsätter, vi pressar på även om det ibland känns som att man vill ge upp. Men det börjar kännas lättare (tog bara två veckor, heh). Känns som att man kommit över ett stort berg och nu är det bara neråt 🙂

Det finns ändå en sak jag älskar med detta och det är när jag åker till skolan så får jag också juica, alltså dricka ren pressad juice! Eftersom de i Helsingfors har något som heter Jungle Juice Bar med helt härligt goda drycker!! Så mums!! Om ni åker dit någongång måste ni prova!!

Annars rullar dagarna på som vanligt. Skolan har börjat igen och man måste komma in i rytmen igen, med att stiga upp relativt tidigt samt komma igång med alla skolprojekt igen.

Detta läsår har gått fort ändå. Känns som jag precis började med hösten och nu är jag redan in på vårterminen. Är härligt att få säga att man nästan klarat av två år av IT studier. ^_^ Känner sig väldigt nördig 😀 Men det är också väldigt kul!

mde

Igår var vi och ”shoppade” lite inför det nya året. Inte mycket men ändå så att man kan få en liten fräsh start på det nya året. Skall bli så intressant att se vad detta år ”has to bring” och vad Gud kommer att göra detta år! Tror verkligen att 2018 kommer bli ett intressant år med många möjligheter ^_^ Så vi får bara se vad 2018 har för oss och allt spännande som kommer att ske!

Men HERREN är för mig en borg, min Gud är min tillflykts klippa. ~ Psaltaren 94:22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s