What to do when sick

tumblr_ls9f9dZm5h1qc4uvwo1_400

Andra gånger jag har feber i år och får sitta hemma. Första gången var pga en infektion men denna gång who knows. Pga min förkylning kanske? Har bestämt mig att inte göra nått åt mina grannar än…Idag hörde de på call on me och istället för klaga tänker jag fight fire with fire haha. Vad är bättre än crap music? Lovsång såklart =D så satt på det istället och de tysnades lite i botten våningen =)

Den värsta pesten har flytta in i mitt hus och kan inte få ut den, Fruktflugan. Har prövat med det mesta tex äppelvinger men den trivs i mitt kök fast jag inte hittar nått den skulle dras till. Några tips?

Har också startat en ny blogg för den som intresserar. Den är på engelska och handlar mest om biblen och kristendomen i nuet samt lite om mig som kristen och etc. Här är länken: Life of a christian girl

Ha en bra söndag!

2 reaktioner på ”What to do when sick

  1. 🙂 alltså, för att bli av med fruktflugor, så måst du se till att du int har någo mat åt dom framme. De betyder de mesta organiskt, så sätt frukt å saft i kylskåpet, för ut bio-roskisen.. se till att du int har yogurt burkar i roskis, osv. De dras mest till färsk frukt, men kan dras till annat också, tex kaffesump. Om de int finns mat åt dom brukar de snabbt minska i mångd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s