Ljusa upp

13Jag som skulle vara en aktiv bloggare har fallit lite i glömska, eller rättare sagt min  blogg… men tänkte nu ändå ge er en liten update här och nu. Tänkte också som rubriken säger ljusa upp min blogg lite så den får se såhär ut nu en liten tid, till jag blir uttråkad igen ;]
Mina vardagar är ganska fulla nufötiden och det som tar upp mycket tid är skolan. Men det är inte mycket kvar av den tills jobbet börjar. Jag skall, som kanske någon vet =P Börja jobba på hotell och restaurang i Billnäs bruk. Jag tror det kommer att bli en ganska spännande upplevelse men är också lite nervös eller inte så lite heller över alltihopa.

Annars är det veckoslut, om ni inte har märkt det xD och jag har det faktiskt ganska bra at the moment. Känner att livet är ganska bra fast jag vissa dagar har det lite svårt och tungt men är väldigt tacksam och glad för de  människor som jag har runt omkring mig som stöder, hjälper och bara är hur skööna som helst ;] hehe… well yea.

Ser också väldigt, väldigt, väldigt mycket fram emot i sommar för att jag kommer få besök ända från Belgien ^^ Det kommer bli en kul upplevelse =D

Men nu skall jag äta maaaaat som jag fick levererat till mig igår kväll =D woop!

En låt jag tycker mycket om som avslutning på detta inlägg ^^

Cya // Sofia

En reaktion på ”Ljusa upp

  1. Hej alla! Jag har precis registrerat mig här och tänkte att det kanske skulle vara lite fint att presentera mig lite.Jag heter Marie och har haft typ 1 sedan 7-års ålder (Är 31 idag). Är född i dalarna, men har bott lite över hela sverige genom åren. Tyckte det kunde vara en bra grej att skriva lite med er här och diskutera saker som inte ickediabetiker känner eller upplever på samma sätt som vi som har sjukdomen. På vardagen går jag deltid som lärling på ett bageri (mycket passande för en diabetiker…) och på min fritid ser jag mycket film, lyssnar på massor med musik, målar och tecknar och skapar i cernitlera och träffar vänner. Jag älskar snabba bilar och skräck, men har en hiskelig snigelfobi. Så..Vilka är ni? Berätta gärna lite om ni vill. Smultronsylt ————-Gör en god gärning om dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s